Adını bölgeye ait kuzugöbeği mantarından alan Morchella’da, Casa Nonna Bodrum’un çiftliğinde ve tarlasında yetiştirilen malzemeler, Casa Nonna Bodrum Executive Şef’i, Gökhan Karakaya ve Executive Sous Chef İsmail Kaya’nın hazırladığı yemeklerin buluştuğu belirtildi. Morchella’nın, hem Türk hem de İtalyan mutfağının lezzetlerini harmanlayarak Ege manzarası eşliğinde misafirlerini Akdeniz mutfağında yolculuğa çıkardığı vurgulanan açıklamada, “Uzman şefleri, her yem eğin lezzetini ortaya çıkarmak için en taze ve yerel malzemeleri seçiyor ve her iki mutfağı bir araya getiriyor” denildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, “Ege ve Akdeniz’in eşsiz sızma zeytinyağını, Akdeniz’in taptaze deniz mahsüllerini, İpek yolundan miras baharatları ve Türkiye’nin her köşesinden yerel ürünleri bir araya getiren geniş menü yelpazesi ile sunulan her tabak adeta bir lezzet serüveni vadediyor. Romantik bir akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olan Morchella, aynı zamanda dostlarınız ve ailenizle keyifli bir buluşma için de ideal bir ortam sunuyor. Morchella’nın atmosferi, yemeğinizi bir kutlama haline getirerek, her anı unutulmaz kılıyor” ifadeleri kullanıldı.
Related Posts
Tüketici kredilerinde büyüme hızı yüzde 33,2 ile son altı ayın zirvesinde
- Seher Alp
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bültenine göre, sektörün kredi hacmi 15 Kasım itibarıyla…
Makine imalat sektörü yol haritasını belirledi
- Seher Alp
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Makine İmalatçıları Birliği (MİB), Makine Çalışma Grubu Toplantılarının ikincisini, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ev sahipliğinde…
IMF: Trump’ın politikalarını değerlendirmek için erken
- Seher Alp
- 25 Kasım 2024
- 1 min
- 0
Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, ABD'nin seçilmiş Başkanı Donald Trump'ın ticaret ve vergi…